Sisustustyynyt ja -tekstiilit koteihin ja yritystiloihin Nummelan seudulla

Ota yhteyttä

Sisustustyynyt ja -tekstiilit ovat mitä helpoin tapa raikastaa, virkistää ja uudistaa kodin, mökin tai vaikkapa yritystilan ilmettä. Kangaspaikka Kivimäki toteuttaa ja toimittaa yksilölliset mittatilaustekstiilit Nummelaan ja lähiseuduille, esimerkiksi Vihtiin, Lohjalle, Veikkolaan ja Kirkkonummelle. Valmistamme myös verhot mittatilaustyönä.

Tilaa meiltä esimerkiksi uniikit päiväpeitot, vekkihelmat, huonekalukankaat, sisustustyynyt ja matot!

Voit hankkia liikkeestämme pelkät kankaat tai sisustustekstiilit alusta loppuun asti toteutettuina.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse tai piipahda liikkeessämme. Suunnittelijamme käy mielellään myös kotikäynneillä – kysy lisää!

Päiväpeitot

Laajasta tilauskankaiden valikoimastamme löydät helposti makusi ja tyylisi mukaisen päiväpeittokankaan. Ompelemme laadukkaat päiväpeitot sekä lasten että aikuisten makuuhuoneisiin. Kysy lisää kangasvaihtoehdoista!

Jos haluat verhot, jotka istuvat yhteen päiväpeiton ja muun sisustuksen kanssa, tutustu myös verhopalveluumme.

Lue lisää verhoista

Vekkihelmat

Ompelemme tyylikkäät vekkihelmat esimerkiksi sänkyihin ja nojatuoleihin asiakkaan toiveiden mukaan. Sinä valitset kankaan ja me hoidamme suunnittelun ja ompelun tarkasti ja huolellisesti. Vekkihelmalla annat esimerkiksi makuu- tai olohuoneelle uuden ilmeen.

Huonekalukankaat

Haluatko uudistaa esimerkiksi sohvaryhmän ilmettä ostamatta uusia huonekaluja? Tilaa ompelijaltamme tyyliisi istuvat huonekalukankaat!

Ompelemme esimerkiksi kätevät, helposti pestävät irtohuput ruokapöydän tuoleille, sohville ja istuintyynyille valitsemastasi kankaasta. Varsinaisen huonekaluverhoilun sijaan toteutamme tekstiiliverhoiluja mielellämme esimerkiksi mökkikalusteille.

Sisustustyynyt

Sisustustyynyt ovat kätevä ja helppo tapa antaa uutta ilmettä mille tahansa tilalle. Myymälästämme löydät hyvän valikoiman erilaisia sisustustyynyjä, ja ompelimossamme toteutamme erikoistoiveesi. Tilaa tyynyt haluamassasi materiaalissa, koossa, värissä ja mallissa – me hoidamme työn sujuvasti.

Matot

Toimitamme Nummelasta lähipaikkakunnille kotimaisia VM Carpetin mattoja mittojen mukaan. Olemme VM Carpetin jälleenmyyjä. VM Carpet on palvellut suomalaisia sisustajia jo vuosikymmenten ajan, ja merkin kestävät matot kudotaan ja valmistetaan Suomessa.

Kerro meille toiveistasi – me toimitamme sinulle sopivan maton!