Laadukkaat mittatilausverhot Nummelasta lähialueille

Kysy lisää

Kangaspaikka Kivimäki toteuttaa mittatilausverhot asiakkaille Nummelassa ja lähiseuduilla. Palvelemme joustavasti Nummelan lähikuntiin, kuten Vihtiin, Lohjalle, Veikkolaan ja Kirkkonummelle. Voit tilata meiltä pelkät verhokankaat ja verhotangot tai mittatilausverhot alusta loppuun asti toteutettuina. Suunnittelemme ja toimitamme verhot kaikenlaisiin tiloihin mittojen mukaan.

Saat kauttamme esimerkiksi:

  • Perinteiset suorat verhot

  • Rullaverhot

  • Vuoritetut verhot

  • Laskosverhot

  • Valelaskarit.

Tyylikkäät verhot joka sisustukseen

Rullaverhomme ja -kaihtimemme ovat laadukkaita kotimaisia Apollo-verhoja, ja lisäksi saat kauttamme kotimaiset Anja Pesolan verhotuotteet. Muita edustamiamme verhotoimittajia ovat muun muassa Camengo, Designers Guild, Fuggerhaus, Studio G, Indes, Lautitzon's, Orient, Romo ja Svensson.

 

Satsaamme kankaiden lisäksi myös yksityiskohtiin. Designkoristeet viimeistelevät verhot kotisi tyyliin sopivaksi. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisiin tiloihin sopivia verhotankovaihtoehtoja.

Esimerkiksi pyöreissä tangoissa on monia erilaisia vahvuus- ja värivaihtoehtoja. Kiinnityksissä on valinnanvaraa, samoin kuin päätyvaihtoehdoissa. Valkoinen korkea peruskisko on ajaton vaihtoehto moderniin sisustukseen, mutta löydät meiltä myös koristeellisemmat ja näyttävämmät vaihtoehdot.

Pyydä verhosuunnittelija kotikäynnille

Mittatilausverhojen työstäminen alkaa halutessasi kotoasi käsin. Verhosuunnittelijamme Johanna Kivimäki tulee mielellään kotiisi tutustumaan tilaan ja ottamaan mitat. Näin näemme tilan tyylin, valon ja värimaailman.

Suunnittelijamme ottaa tarvittavat mitat ja kuvaa kohteen. Teemme ehdotuksen verhoista ja halutessasi myös muista kokonaisuuteen kuuluvista tekstiileistä, kuten tyynyistä tai päiväpeitosta.

Toimitamme sopivat kangasvaihtoehdot kotiisi sovitettavaksi ja kokeiltavaksi. Sinä teet kangasvalinnan ja me teemme tarjouksen koko työn hinnasta. Voit hankkia kauttamme vain kankaat, mutta halutessasi hoidamme myös tekstiilien ompelun alusta loppuun.

 

Käy myymälässämme tai ota meihin yhteyttä ja pyydä aika kotikäynnille. Verhosuunnittelijan kotikäynti on Nummelan seudulla ilmainen.

Tutustu muihin tuotteisiimme

Näin tilaat verhot mittojen mukaan

Halutessasi verhotilaus onnistuukin kätevästi myös etänä. Toimi ohjeidemme mukaan, niin saat verhot tai verhokankaat oikeiden mittojen mukaan.

Ota valokuva ikkunasta, johon haluat uudet verhot.
Ota seuraavat mitat mahdollisimman tarkasti:

  • korkeus verhotangosta lattiaan
  • ikkunan leveys
  • seinien leveys.

Mahdolliset värimallit auttavat meitä sopivien kankaiden etsimisessä. Voit antaa meille värimalliksi vaikkapa palan sohvakangasta tai tapettia, ja myös seinämaalin värimalli on hyvä työkalu.

Me toimitamme tarvittaessa kangasnäytteet kotiisi, niin pääset valitsemaan sopivan kankaan oikeassa ympäristössä.